De woningen zijn te huur (of te koop).

Huurkosten

Op dit moment kunnen we alleen een inschatting maken van de huurkosten per maand. Dit is puur op basis van ons budget, in de praktijk kan dit worden bijgesteld (niet naar boven).

  • Maximaal is de huur per woning: 3000,– per maand.
  • Energie- en waterkosten zullen laag zijn omdat het huis maximaal wordt geïsoleerd, rond de 250,– per maand (in totaal per woning).

Woongroep of woningdelen

De woningen zijn volgens ons geschikt om met 1 of 2 groepen te bewonen.

Uitgaand van een woongroep van minimaal 5 personen, dan is de huur dus 600,– per maand exclusief. Het is ook mogelijk om 5-12 mensen te verdelen over de twee woningen.

Een andere optie is woningdelen. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Lees hier meer over verschillende vormen van woningdelen. Interesse in erfdelen in buitengebied Zutphen? Ga dan naar deze FB-pagina.

Let op: wij gaan zelf geen woongroep samenstellen. Alleen woongroepen die zich al gevormd hebben, kunnen zich als geïnteresseerden aanmelden via het contactformulier of een mailtje aan: info@attyvandebrake.nl.

Particulieren

Voor particulieren, bijv. een gezin of stel, zijn de twee woningen zowel te huur als te koop.

Overige kosten

De kosten voor tuinonderhoud, wanneer er sprake is van het huren van de woning(en), zijn voor eigen rekening. De tuin wordt netjes aangelegd voor oplevering door een gecertificeerde ecologische tuinman.

Makelaar

Bent u geïnteresseerd in het huren (of kopen) van een of twee woningen? Neemt u dan contact op met onze verkoopmakelaar: